Во Львове поступили сообщения о минировании объектов / gazeta.lviv.ua

У Львові сьогодні невідомі упродовж 30 хвилин повідомили про мінування трьох об'єктів міста: центрального залізничного вокзалу (площа Двірцева), території військової частини Національної гвардії України (вул. Стрийська), Львівської торгово-промислової палати (вул. Стрийська).

Як повідомила УНІАН начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська, сьогодні, об 11.15 до військової частини національної гвардії України зателефонував невідомий, який повідомив, що територія і будівля військової частини заміновані.

Читайте такожУ Львові невідомі повідомили про замінування бронетанкового заводу і заводу "Лорта"

Відео дня

Упродовж наступних 30 хвилин було зафіксовано ще два анонімні повідомлення про мінування: черговому центрального залізничного вокзалу „Львів” та в офіс Львівської торгово-промислової палати.

На місце події прибули підрозділи сил цивільного захисту міста та області, вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи міліції, медики „швидкої” та працівники інших підрозділів, які задіюються у даних випадках.

Здійснюється евакуація людей.

З початку червня в місті Львові зафіксовано понад 50 анонімних повідомлень про мінування об'єктів у місті. Як встановили правоохоронці, більша частина з них була здійснена із зони АТО. З початку вересня зафіксовано близько 10 повідомлень про мінування у Львові.