"Ніч яка місячна, зоряна, ясная. Видно, як горить москаль". Український підприємець-аграрій Олександр Поворознюк, який став відомим на всю Україну після емоційного звернення до Володимира Зеленського,  в інтерв’ю  "Сніданку з 1+1" поділився новими хітами і розкрив секрети створення своїх популярних мемів.

"Зіркою я себе не відчуваю –  це точно, - зазначив підприємець, - я роблю, люблю свою справу завжди робив і роблю. У мене завжди була своя думка і я горджусь тим, що завжди готовий її сказати вголос".

Олександр Поворознюк зізнався журналістам, що не докладає зусиль для створення нових мемів, які потім швидко розповсюджуються, зокрема, "Москаль, не бійся аду, бійся хлопців з Кіровограду", і найчастіше крилаті фрази народжуються в нього після поїздок на передову і допомоги ЗСУ.

Відео дня

"Після кожної поїздки туди (на передову) воно все приходить спонтанно, ніхто його не видумує й не вигадує. Коли ми відвезли на Кривий Ріг машину і подарували розвідникам, вони нам у відповідь подарували прапор із написом: "Бійся Бога і Пацанів з Кривого Рога". І звідсіля пішли далі думки "Москаль, не бійся аду, а бійся хлопців з Кіровограду". А потім, коли третій раз поїхали туди, тропами на Херсон, то звідти вже привезли девіз російською "Нас дуріть не надо, ми з Кіровограда", - сміючись, розповідає підприємець.

Відповідаючи на запитання одного з ведучих, чому він так не любить усіх політиків, Поворознюк вказав, що зазнавав політичного тиску з боку влади Януковича і Порошенка, втім, добре ставиться до політиків, дії яких приносять конкретну допомогу людям. В якості прикладу він назвав народного депутата Олеся Довгого, який, за словами Поворознюка, активно допомагає місцевій громаді і ТРО.

"Будь-яка влада, яка приходила, від Януковича до Тимошенко та Порошенка завжди порушувала  проти мене по шість кримінальних справ за тиждень і казала, за кого мені потрібно голосувати, - згадує аграрій, - я поважаю політиків тільки певних, тих, які що-небудь роблять для людей. От, наприклад, казали, що Олесь Довгий такий-сякий, а зараз під час війни всі наші сільгоспники кажуть мені: якби не Довгий – не витримали б. Він нас підтримує, він в нас купляє, він нам допомагає", - наголосив підприємець.

Нагадаємо, 1 березня Олександр Поворознюк записав емоційне звернення до Володимира Зеленського, в якому закликав президента продовжувати знищувати російських окупантів і назвав його найкращим лідером держави. Відео швидко розлетілося країною і стало вірусним, його використовували для створення мемів і навіть музичних треків, а аграрій став відомим на всю Україну.