Микола Харківський / фото УНІАН

Донька загиблого в ДТП у Харкові 26 жовтня 58-річного Ігоря Носова Анастасія не вірить у каяття обвинуваченого підлітка Миколи Харківського.

Дівчина називає аварію вбивством, пише "Телеграф".

"Бувають ДТП – дійсно нещасні випадки. Коли людина розуміє, що з його участю трапилася страшна ситуація, то хапається за голову, біжить допомогти... Але ми бачили те, що бачили. Тут же явно зрозуміло, що людина не кається. Які фрази ходили Інтернетом, які плани він собі ставив, кудись полетіти, порішати... Це не випадкова ДТП, а вбивство. На жаль, в рамках законодавства не можемо це так трактувати, але всі люди розуміють – це вбивство", – заявила вона.

За словами Анастасії, її батько перебував у самому розквіті сил та регулярно займався спортом, сам побудував будинок, а також був творчою особистістю: грав на багатьох музичних інструментах, співав, писав вірші, поеми та анекдоти.

Дівчина зазначила, що того фатального вечора її батько прийняв удар на себе: "Хтось би помер. Це могли бути пішоходи, мами з колясками, діти... Трагедія б була. Тато взяв все на себе".

Читайте такожРезонансна ДТП у Харкові: батьки винуватця аварії не попросили вибачення у родини загиблогоУ загиблого, крім доньки, залишився син Артем та три онуки, наймолодшій з них – півроку.

Смертельна ДТП у Харкові 26 жовтня: подробиці

Увечері 26 жовтня в Харкові 16-річний водій Infiniti Микола Харківський намагався перетнути перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеська на червоний сигнал світлофора, але зіткнувся з Chevrolet.

В результаті 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років і 16-річна дівчина – з важкими травмами доставлені в лікарню.

16-річному водієві повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Його затримали та заарештували.

Харківський зізнався, що сидів за кермом Infiniti, й попросив вибачення у рідних загиблого водія Chevrolet.

Вас також можуть зацікавити новини