24 серпня Україна відзначатиме День Незалежності / фото УНІАН

У патрульній поліції дали поради, як убезпечити себе від можливих провокацій на День Незалежності, 24 серпня.

Про це повідомив заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький в ефірі всеукраїнського телемарафону.

За його словами, перш за все при плануванні своїх маршрутів в обов’язковому порядку треба заздалегідь дізнатися, де є місця укриття для того, щоб у випадку, коли лунає сигнал "повітряна тривога", людина дуже швидко і оперативно дісталася укриття.

Відео дня

"І відповідно, сам сигнал "повітряна тривога" потрібно виконувати безумовно, безальтернативно, щоб максимально убезпечити себе", - додав Білошицький.

Він зазначив, що ворог є досить безпринципним та низьким в усіх розуміннях, тому можуть бути провокації та діяльність ДРГ.

Білошицький також підкреслив, що підрозділи патрульної поліції і всієї національної поліції знаходяться в режимі готовності та спільно з військово цивільними адміністраціями були розроблені безпекові заходи.

"Тому однозначно підготовка ведеться, і я хочу нагадати, що зараз всі підрозділи поліцейських знаходяться в посиленому варіанті несення служби. Тому однозначно ми в повній готовності", - сказав Білошицький.

Як повідомляв УНІАН, радник керівника офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що РФ спробує збільшити кількість обстрілів на День Незалежності 23-24 серпня.

Вас також можуть зацікавити новини: