Що відомо про винуватця смертельної аварії під Києвом / Скріншот з відео, Кииев оперативний

За кермом «Мерседеса», який влетів у «Хюндай» на Старобухівській трасі, перебував громадянин України Антон Желеп 1981 року народження. Чоловік має дві судимості і 10 років тому відсидів за смертельну аварію, в якій загинула жінка.

Читайте такожНа трасі під Києвом сталася трагічна ДТП: троє загиблих, потерпіли діти (відео)

Інформацію про винуватця трагедії опублікував «Київ оперативний». У нього було дві судимості.

Відео дня

«У 2007 році судимий за ч. 2 ст. 345 КК України («Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків»). Печерський суд дав йому 4 роки з випробувальним терміном у 2 роки.

У 2010 році за ч. 2 ст. 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження"). Васильківський суд закрив його на 3 роки і 6 місяців, ще й позбавив права водіння на 3 роки», – йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі пишуть і про третій судимість Желепа. Вирок за статтею про умисне легке тілесне ушкодження набув чинності в серпні минулого року.

Зазначається, що у 2010 році чоловік влаштував ДТП, в якому загинула жінка.

Опубліковано також відео, судячи з усього зроблене з нагрудної камери поліцейського у 2018 році. На ньому чоловік конфліктує з оточуючими і б'є правоохоронця, після чого його затримують. Стверджується, що Желеп проживав на вулиці Тростянецькій у Києві, і за словами сусідів, постійно був фігурантом скандалів і конфліктів.

Ще про вбивцю Желеп Антон Михайлович, 17.03.1981 року народження. Уродженець м. Шкотово-17 (зараз - Фокіно, РФ),...

Опубліковано Київ ОперативнийНеділю, 12 липня 2020 р.

Нагадаємо, в результаті ДТП на Старообухівській трасі, яка сталася ввечері 12 липня, загинули четверо членів однієї сім'ї, які їхали в одному авто. Водій був п'яний.

Чоловік працював на дачі у власника Mercedes. За 20 хвилин після ДТП автомобіль подали в розшук за викрадення. Машина виїхала на зустрічну смугу, перед цим зачепивши Mercedes Sprinter. Драгер водій легкового "Мерседеса" задув на 1,37 проміле, також були ознаки наркотичного сп'яніння.

Водій-вбивця проходити тест на Драгері З'єднання явилося відео проходження тесту на стан сп'яніння водія автомобіля #Mercedes (#AI0999HB). Нагадаємо, загинула сім'я: батько, мати, донька та син. Ще один син знаходиться у лікарні. У 2010 році внаслідок ДТП Желепа вже вбивши жінку таким самим чином. Відбув покарання і вийшов. Максимальні покарання за цією статтею КК України (ч3 ст 286) - 10 років. У 2030 вийде. Очікуйте. Деталі тут: https://kyivoperativ.info/other/upd-za-kermom-mercedes-ai0999hp-perebuvav-pan-zhelepa-a-m/

Опубліковано Київ Оперативний Неділю, 12 липня 2020 р.