Соцмережі сколихнув скандал через ремікс на пісню "Пливе кача" / Jordan Killebrew via flickr.com

Популярна українська радіостанція Kiss Fm опублікувала ремікс на жалобну пісню, присвячену Небесній сотні, "Пливе кача".

На це звернули увагу користувачі соцмережі, а згодом про це сама радіостанція повідомила на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Читайте такожУ мережі спалахнув скандал через знущання з дітей з українського притулку у фільмі російського режисера

Відео дня

"Радіостанція Kiss FM вдячна вам за увагу до нашого ефіру та за вашу небайдужість. Як ми побачили, ваша реакція на пісню "Пливе кача" виявилась неоднозначною. Ми вас почули й тому прибрали її з ефіру. Ще раз хочемо наголосити — ми не мали на меті нікого образити. І просимо вибачення у всіх, чиї почуття зачепили. Хоча, як ми вважали, пісня створена в мінорній стилістиці, як і належить у цій ситуації", - йдеться у повідомленні.

"Ми завжди пам'ятаємо про наших героїв та поважаємо кожного з них та їхніх рідних. Вдячні за вашу реакцію та коментарі", - додала радіостанція.

У мережі — хвиля гнівних коментарів: "Вам під "Пливе кача" потанцювати захотілось?", "Ганьба!", "Моральні виродки", "Як таке взагалі могло спасти на думку?", "Це дно", "Як вам не соромно?".

"Пливе кача по Тисині…" — українська тужлива народна пісня. Стала відомою після її виконання під час реквієму за загиблими учасниками Революції Гідності.