Наразі тривають невідкладні слідчі та процесуальні дії / фото REUTERS

На Київщині затримано слідчого поліції на хабарі у 4 тис. доларів.

Як повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора, затримано слідчого Бучанського відділу поліції Ірпінського ВП ГУ Нацполіції у Київській області за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, слідчий вимагав від громадянина, підозрюваного у вчиненні крадіжки, 4 тис. доларів США хабара за незвернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. «Також за ці гроші він обіцяв в подальшому направити до суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості із узгодженим покаранням, не пов’язаним з позбавленням волі», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Києві керівнику управління поліції принесли 350 тисяч гривень хабара за "кришування" викрадення автомобілів (фото, відео)

Правоохоронцями задокументовано одержання поліцейським неправомірної вигоди двома частинами. Під час одержання другого траншу - 3 тис. 600 доларів США слідчого затримано.

Наразі тривають невідкладні слідчі та процесуальні дії, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та звернення до суду із клопотанням про обрання запобіжного заходу. Встановлюються можливі спільники затриманого.

Вас також можуть зацікавити новини: