Ступак заявив, що після Киви лікивідувати можуть і інших зрадників / фото УНІАН

Колишній співробітник Служби безпеки України Іван Ступак прокоментував ліквідацію нардепа-зрадника Іллі Киви в Підмосков'ї. Він зазначив, що для українських спецслужб є й інші цілі.

Він назвав ряд імен посібників Кремля та зрадників України, яких можуть ліквідувати в подальшому.

"Це виключно моє припущення... Сівкович (віце-прем'єр, відповідальний за силовий блок в уряді Миколи Азарова, колишній заступник секретаря РНБО – УНІАН) може бути, колишній глава МВС Захарченко може бути, колишній глава СБУ Якименко теж може бути і там тра-та-та понеслося, тобто в залежності від їх участі. Ось, наприклад, Сівкович, він брав активну участь у повномасштабному вторгненні... Він координував діяльність колишнього начальника кримського управління СБУ", - розповів екс-співробітник СБУ в ефірі телемарафону.

Відео дня

Ліквідація Киви - що відомо

6 грудня стало відомо, що в Підмосков'ї знайшли мертвим нардепа-зрадника Іллю Киву. Воно вбили двома пострілами - в груди і голову. Першим пострілом його поранили, другим добили.

За однією з версій, навести кілера на слід Киви могла його співмешканка, але це не підтверджено. 

Пізніше в мережі з'явилася інформація, що ліквідований Кива розглядався в ролі потенційного так званого "губернатора" окупованої частини Херсонської області.

Вас також можуть зацікавити новини: