'Метінвест' підтримав безпеку на Донеччині

"Метінвест" допоміг Донецькому держуніверситету внутрішніх справ, виділивши вишу 1 млн грн. Кошти спрямовані на покращення практичної підготовки студентів навчального закладу. 

Читайте також"Метінвест" відновлює початкову школу на ДніпропетровщиніБагато випускників цього вишу стають правоохоронцями у Маріуполі та Донецькій області. А група компаній, допомагаючи їм у підготовці, робить свій внесок у підтримку безпеки регіону.

Завдяки спрямованим коштам курсанти зможуть відпрацювати всі навички, необхідні їм у професії, зазначив Іван Голтвенко, директор з персоналу та адміністрації МК "Азовсталь" (входить до групи "Метінвест").

Відео дня

Як заявив керівник управління Нацполіції в Донецькій області, генерал поліції 3-го рангу Микола Семенишин, виділений 1 млн грн допоможе майбутнім працівникам поліції вдосконалювати свою службову підготовку.

Нагадаємо, раніше "Метінвест" підтримав програму релокації вищих навчальних закладів у Маріуполі та інвестував у це близько 50 млн грн. Кошти пішли на облаштування корпусів та гуртожитків одразу для трьох університетів.