Огли Ібрагім зник ще 2 червня, а мати звернулася до копів лише 6-го числа / фото dp.npu.gov.ua

За інформацією ЗМІ, мати 8-річного Ібрагіма Огли, тіло якого після майже тижня пошуків знайшли в колекторі у Покрові на Дніпропетровщині, зникла. 

Як йдеться в сюжеті ТСН, після свідчень поліції вона не з'являлася вдома. 

Журналісти зазначають, що досі незрозуміло, чому мати так пізно звернулася в поліцію з приводу зникнення сина: хлопчик зник 2 червня, а вона пішла до правоохоронців аж 6-го числа.

Відео дня

"У поліцейських теж є безліч питань до цього. Ми маємо інформацію, що мати зловживає алкогольними напоями — можливо, це і стало причиною того, що вона звернулася до поліції пізніше", — зазначила прес-секретар Нацполіції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

Читайте також"Прокляте місце": у Дніпрі в тунелі тепломережі знайшли тіло невідомогоЯк стало відомо ТСН з власних джерел, мати Ібрагіма запевнила копів, що перевірила вже й занедбану будівлю поруч з житлом, і сам колектор. Коли собаки взяли слід і привели кінологів до каналізаційних мереж — ті побачили, що тіло дитини засипане шаром сміття. Очевидно, щоб приховати. Сусіди родини кажуть: в останні місяці маму з дитиною майже не бачили.

"Зараз мами хлопчика вдома теж немає, після допиту в поліції вона сюди вже не поверталася. Сусіди кажуть, 33-річна жінка не працює і зловживає алкоголем. До неї часто приходять гості й майже кожен раз це закінчується бійкою і приїздом патрульних", - йдеться у сюжеті.

Слідів насильницької смерті на тілі хлопчика немає. Причина смерті стане відома тільки після проведення всіх експертиз. У поліції справу вже розслідують як вбивство.

Тим часом вранці 10 червня в поліції повідомили про затримання 33-річного чоловіка у справі про вбивство школяра й опублікували його фото.

Смерть 8-річного хлопчика на Дніпропетровщині: що відомо

Тіло дитини знайшли кінологи в одному з місцевих колекторів. Попередньо, на тілі слідів насильницької смерті не виявили.

Тіло дитини дістали з люка, який розташований зовсім поруч з будинком, де жив хлопчик. Вдалося знайти тіло хлопчика за допомогою собаки, який взяв слід.

Ібрагім Огли зник 2 червня, але мати хлопчика звернулася до правоохоронців лише 6-го числа.