Чоловік піднявся на балкон 5-го поверху багатоповерхівки / скриншот

В Одеській області рятувальник 8 березня зробив дівчині пропозицію руки та серця незвичайним способом – вліз до її квартири спеціальною драбиною.

"Зворушлива пропозиція руки й серця. У цей чудовий день вогнеборець з міста Южне наважився, мабуть, на найважливіший крок у своєму житті та, як справжній безстрашний рятувальник, який не боїться висоти, зробив пропозицію своїй коханій у звичних для себе небезпечних умовах", - розповіли у пресслужбі регіонального главку ДСНС.

На оприлюдненому відео зафіксовано, як чоловік у спецодязі приїжджає до дівчини на спецтранспорті та спеціальною висувною дробиною підіймається на балкон 5-го поверху багатоповерхівки. Він протягує дівчині, яка виходить до нього, букет квітів, становиться на коліно й протягую ювелірну коробочку з колечком.   

"Ми зичимо Сергію та Тетяні шаленого кохання у вільній, мирній та незалежній Україні! Любов переможе", - наголошують у пресслужбі.

Одруження в Україні - деталі

Український співак Віталій Козловський, який зараз служить в ЗСУ, розповів про зміни в особистому житті. Зокрема, 6 березня, у свій день народження, він опублікував фото в Instagram з весільними обручками. Він написав, що йому виповнилось 39 років, минув рік, який перевернув його життя. За його словами, коли опиняєшся за крок від смерті, цінності змінюються полярно - хочеться спішити жити, спішити любити, насолоджуючись кожною миттю, проведеною з найріднішими й найважливіше не відкладати на потім.

Вас також можуть зацікавити новини: