У Подільську жорстоко вбили військового / фото od.npu.gov.ua

У місті Подільськ Одеської області трапилося жорстоке вбивство, жертвою невідомих став військовослужбовець.

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, сьогодні, 8 березня, близько сьомої години ранку тіло побачили випадкові перехожі на проспекті Шевченка. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, працівники Подільської окружної прокуратури, інші оперативні служби. Встановлюються всі обставини події, проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на викриття особи, яка може бути причетною до злочину.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відео дня
В Одеській області трапилося жорстоке вбивство / фото od.npu.gov.ua

У соцмережах місцеві жителі повідомляють, що чоловік, якого знайшли на вулиці, був у військовій формі. Він вбитий з особливою жорстокістю, ймовірно, його били чимось важким по голові настільки сильно, що стався витік мозку, а обличчя "майже зникло". Вбитому приблизно 40 років.

У Подільську жорстоко вбили військовослужбовця / фото od.npu.gov.ua

Важливі новини України - сьогодні це варто прочитати

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області затримали 14-річну дівчину за підозрою у жорстокому вбивстві подруги. В Ізмаїлі на березі річки Дунай літній містянин, гуляючи з собакою, побачив тіло людини у полум'ї. Переляканий чоловік відразу повідомив про страшну знахідку в поліцію. Як з’ясувалося, вбито 14-річну жительку. На тілі потерпілої виявили декілька ножових поранень.

За результатами оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що з потерпілою до річки ходила її знайома із паралельного класу. Підозрювану розшукали в іншому кінці Ізмаїла - побачивши поліцейських, школярка у скоєному зізналася. Зі слів фігурантки, причиною вбивства стала образа на подругу нібито через те, що та постійно її обкрадала.

Вас також можуть зацікавити новини: