Бенефіціар групи компаній Adelon Дмитро Коваленко / фото прес-служби Adelon

Polska Grupa Importowa Premium Sp. z o.o., яка входить до міжнародної групи компаній Adelon, з перших днів війни здійснює гуманітарні та волонтерські місії для потреб армії та мирного населення України. Особлива увага – евакуації людей з постраждалих від бойових дій районів. Прерогатива, безумовно, сім'ям з дітьми.

"Найскладніше – це зберегти людей, вивезти їх на безпечну відстань від зони військового конфлікту. Ми евакуювали більше сотні сімей, перевезли їх до Польщі", – розповідає Дмитро Коваленко.

Серед сотень українців і родина Інни Новицької. До 2014 року вони жили в Донецьку, а потім переїхали в Київську область. Після масштабного вторгнення восени 2022 року довелося залишити і Вишневе – через постійні обстріли, відключення електрики та зв'язку жити з дитиною там стало неможливо. Мамі та доньці компанія Polska Grupa Importowa Premium Sp. z o.o. допомогла облаштуватися в Польщі.

Відео дня
Завдяки допомозі польської компанії Інна та її донька зараз у безпеці / фото прес-служби Adelon

"Наша компанія намагалася надати максимальну допомогу, тобто це передбачає: орендовані квартири на довгостроковий період, забезпечення працевлаштуванням у польській компанії, офіційна заробітна плата, курси польської мови, допомога в оформленні будь-яких документів, коли люди приїжджали до Польщі", – пояснила Катерина Каргіна, персональний асистент власника компанії Polska Grupa Importowa Premium.

фото прес-служби Adelon

У компанії відзначають, що більшість евакуйованих сімей хочуть повернутися назад в Україну, після закінчення бойових дій. Тому бенефіціар групи компаній Adelon Дмитро Коваленко ініціює допомогу ЗСУ.

"Все для якнайшвидшої перемоги України", – зазначено в релізі компаній.