Літній чоловік назвав себе Миколою Дозорним \ скріншот з відео

У Нікополі пацієнта в одній майці на автомобілі швидкої допомоги перевозили в інше місто.

Читайте такожНа Буковині чоловік прийшов до лікарні і помер, не дочекавшись допомоги лікарів (відео)Інцидент стався в Нікопольській лікарні №1 в понеділок, 7 грудня, близько 14:20.

Волонтер Ігор Радченко, який привіз для малозабезпечених людей в лікарні допомогу, став свідком того, як в автомобіль швидкої допомоги з каталки завантажили майже голого чоловіка пенсійного віку. Про це Радченко розповів на своєму YouTube-каналі.

За його словами, на чоловікові була тільки одна тоненька майка з рукавами, памперс і домашні тапочки. При цьому на вулиці температура повітря була мінусовою (-2 або -5 градусів).

"Він був блідий і тремтів від холоду, повністю в шоковому стані і не розумів, що відбувається. На ньому був катетер на руці, і з памперса по землі волочилася система катетера для сечі. Його вивозили з приймального покою лікарні №1 без маски, без супроводу, і це з лікарні, де лікують ковідних хворих", - зазначив волонтер.

Коли Ігор запитав у медсестер, як вони можуть ось так без одягу перевозити людину, то йому відповіли, щоб він звертався на гарячу лінію. Щоб чоловік зовсім не замерз, його укутали в тонке простирадло для операцій.

Літній чоловік назвав себе Миколою Дозорним, і розповів, що він з міста Марганець. При цьому він не знає, чому і куди його перевозять.

У коментарях до відео жінка заявила, що вона внучка цього чоловіка. Вона зазначила, що у її діда запалення легенів. 

"Я дивлюся це відео і у мене серце кров'ю обливається, навіть не через те, що це моя рідна людина, а просто тому що це нелюдяно. Цих лікарів потрібно покарати. Це все не зійде їм з рук", - написала Уляна Сова.

Вона також розповіла, що дідові купили ліків на 7 тис .грн від коронавірусу, але йому їх навіть не дали. Сказали, що ліки ніхто не приносив.

Новини, які можуть вас зацікавити