Родина перебуває на Івано-Франківщині \ фото Нацполіція

Поліцейські Прикарпаття навідались до Валентина Платова - літнього чоловіка, який рятуючись від російських окупантів, самотужки вивіз сім’ю із Запорізької області до Івано-Франківська.

Про це йдеться у повідомленні Нацполіції.

Нагадаємо, відео, як Валентин Платов, заколисує та оберігає сон своєї наймолодшої онучки Ізабелли, облетіло всі соцмережі й розчулило мільйони людей.

Відео дня
фото Нацполіція

У Нацполіції розповіли, що вороги безперервно обстрілювали їхнє село Степове. Майже місяць родина прожила без світла та газу. А згодом закінчились медикаменти та їжа. "Шансів на порятунок залишалось дедалі менше. 84-річний дідусь разом з сім’єю виїхав буквально в останній момент. За два дні ворожий снаряд зруйнував їхню хату", - йдеться у повідомленні.

В даний час сім’я, де троє маленьких дітей, уже в безпеці. До неї з гуманітарною допомогою навідалась ювенальна превенція Прикарпаття. Їм передали ящики з їжею, солодощами, дитячим харчуванням, медикаментами, засобами гігієни та іграшками.   

"Все для того, щоби майже за тисячу кілометрів від рідної хати, вони відчули себе тут у затишку, як вдома", - підсумували у Нацполіції.

фото Нацполіція

Вас також можуть зацікавити новини: