false

В кінці серпня національний онлайн-кінотеатр sweet.tv запустив проєкт "Hollywood українською", мета якого дати глядачам найкращий голлівудський контент якісною українською мовою. Sweet.tv - це перша українська ОТТ-компанія, яка поширює легальний контент від голлівудських кіностудій (Disney, Paramount, Universal і Sony) на території України і створює ексклюзивний дубляж і озвучку культових фільмів і трейлерів державною мовою.

Національний онлайн-кінотеатр sweet.tv з'явився ще в 2017 році. Сервіс прагнув пропонувати користувачеві якісний контент на противагу піратству та неякісному зображенню. Пізніше сервіс також почав акцентувати свою увагу на HD-якості і 4К-каналах.

false

"Ми віримо, що бізнес повинен покращувати світ навколо, він повинен створювати "культурне майно". Після старту онлайн-кінотеатру ми продовжили шукати шлях, як стати краще. Провели дослідження і зрозуміли, що в українців є потреба дивитися фільми українською мовою. Але на той момент жоден сервіс це не забезпечував. Тому ми вирішили покласти на себе цю місію. Так і народився проєкт "Hollywood українською", - коментує засновник sweet.tv Вітько Олександр Миколайович.

Відео дня

В Україні до 2006 року всі фільми, які потрапляли на екрани кінотеатрів не мали українського дубляжу. А коли ці фільми транслювалися на національному телебаченні відбувалася озвучка "на швидку руку". При цьому фільми втрачали якість озвучення, відповідно, і повноцінне поглиблення глядача в сюжет. Команда sweet.tv, спільно з голлівудськими студіями, вибрала найбільш рейтингові і популярні світові фільми і взялася за їх дубляж і переозвучку. У цьому їх підтримали професійні студії дубляжу, такі як "Так Треба Продакшн", актори, диктори, а також ряд українських зірок: Юрій Горбунов, Андрій Потапенко, Руслана Писанка, Віктор Андрієнко та інші.

false

"Ми дуже вдячні за підтримку. Чесно, ми не очікували, що проблема неякісного звучання знайде такий відгук у серцях українців. Це в першу чергу означає, що ми йдемо в правильному напрямку. У наших планах переозвучити найбільш рейтингові кінохіти до кінця 2020 року", - коментує засновник sweet.tv Вітько Олександр Миколайович.

Переваги платформи:

  • економія часу глядача. Sweet.tv відійшли від загальноприйнятої стратегії "1 000 000 фільмів". У медіатеку потрапили фільми, рейтинг IMDb яких вище шести. Користувачеві не потрібно витрачати час на пошук хорошого фільму. Також платформа дає одночасний доступ до всієї медіатеки для всіх користувачів і на всіх пристроях: Smart TV, Smart-приставці, смартфоні або ноутбуці.
  • простий інтерфейс. Все інтуїтивно зрозуміло і просто в користуванні
  • sweet.tv може працювати з мінімальною швидкістю інтернету: користувачі можуть дивитися контент в будь-якій точці України.
false

"Місія sweet.tv - культивувати кращий контент. Українською. А мета бізнесу залишатися №1 - першим Національним онлайн-кінотеатром ", - резюмує Вітько Олександр Миколайович.