У Києві завтра продовжить іти сніг / фото УНІАН, Борис Корпусенко

Влада Києва у зв’язку з сильними снігопадами просить за можливості залишати дітей вдома і звернути увагу на рекомендації міських служб під час негоди.

На цьому наголосив в. о. першого заступника голови Київської міськдержадміністрації Валентин Мондриївський, повідомляє прес-служба мерії.

Читайте такожУ центрі Києва майже сотня будинків залишилася без опалення у мороз

Відео дня

"Усі школи та дитячі садки столиці працюватимуть. Проте у зв’язку із сильними снігопадами, ускладненнями на дорогах та зниженням температури повітря міські служби рекомендують за можливості залишати дітей вдома", – зазначив міський чиновник.

Він додав, що також не варто без нагальної потреби користуватись власним транспортом і закликав не паркувати автівки на узбіччях доріг, аби не заважати прибиранню снігу.

"Зменшення навантаження на автошляхи дозволить комунальним службам максимально ефективно боротися з наслідками негоди", - зауважив Мондриївський.

"Педагогічні колективи зорієнтовані максимально ефективно організувати навчальний процес та поінформувати батьків", – додав він.

За прогнозом Українського гідрометцентру, у Києві утримаються складні погодні умови: хуртовини, ожеледиця, вночі – значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с.

Міська влада закликає киян бути уважними, пересуваючись містом.

Негода в Києві: деталі