Ткаченко повідомив про підготовлені правки в законопроект податкового комітету

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Ткаченко розповів про важливі кроки для підтримки культури та креативних індустрій, розроблені Комітетом Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Про це він на писав на своїй сторінці у Facebook.

"У вівторок 12 травня проголосуємо у Верховній Раді законопроект нашого комітету щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу (3377). Усі фракції підтримають", - повідомив нардеп. 

Відео дня

Читайте такожТкаченко закликав депутатів підтримати його ініціативи для порятунку малих і мікропідприємств

Також він повідомив про підготовлені правки в законопроект податкового комітету та включені до нього ініціативи, за які мають проголосувати депутати.

"Вводимо поняття гранту. Такий крок дасть можливість прямої державної фінансової допомоги як на короткостроковий, так і на довгостроковий період. Готуємо до розгляду зменшення ставки ПДВ до 7%. І що важливо – не тимчасово, а назавжди",- зазначив Ткаченко.

Народний депутат також розповів про роботу над проектом додаткового фінансування для сфер культури з коштів державного бюджету та стабілізаційного фонду.