В Чернівцях зчинився скандал через порушення локдауну в караоке барі / скріншот

У центрі Чернівців адміністрація ресторану, що працював увечері 10 січня попри заборону у зв’язку з посиленням карантинних обмежень, відмовлялась випускати зі свого приміщення працівницю Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, яка прийшла до закладу з перевіркою.

Читайте такожОнлайн-колядка у стилі реп: на Львівщині дві сестри зняли карантинний кліп (відео)

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі патрульної поліції Чернівецької області, вказана жінка спільно з патрульними у неділю ввечері проводила перевірку розважальних закладів на дотримання карантинних обмежень у зв’язку з початком дії локдауну.

У поліції зазначили, що чиновниця потрапила до ресторану на вулиці Івана Франка, 3, та телефоном повідомила патрульних, що в цей момент адміністрація закладу відмовляється її випустити з приміщення караоке, чим «позбавляє людину свободи, а також силою утримує її всередині».

Водночас жінка повідомила про цей інцидент на спецлінію «102», а згодом написала заяву правоохоронцям щодо незаконного позбавлення волі та дала пояснення поліції за цим фактом.

«На місце події прибула мобільна група Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, яка склала протокол за ч. 1 ст. 44-3 на адміністратора даного закладу. Спільними зусиллями та шляхом мирного діалогу власникам закладу пояснили, що клієнти повинні покинути приміщення. Працівники поліції особисто проконтролювали даний процес. Заклад зачинили», – зазначили у поліції.

Разом з тим, у соцмережах оприлюднили відеозапис, на якому видно, що ресторан «Соло» в Чернівцях працював попри локдаун. На відеозапис потрапили співробітники патрульної поліції, які увірвалися до ресторану. Водночас користувачі соцмереж повідомляють, що цей ресторан попри посилений карантин на своїй Instagram-сторінці розміщував світлини та відео з вечірки.

Відео: "Молодий буковинець"

Вас також можуть зацікавити такі новини: