Між Хомчаком і Коваленко різниця в віці 24 роки / фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Головнокомандувач Збройних Сил України Руслан Хомчак, якому у червні виповнилося 53 роки, одружився з 29-річною головою Чернігівської облдержадміністрації Анною Коваленко.

Цю інформацію, яка раніше з’явилася у ЗМІ, підтвердила Суспільному сама Коваленко.

Анна Коваленко / скріншот Telegram "Силовой"

Як повідомили джерела Obozrevatel, урочистих святкувань пара поки не планує через пандемію – обидва нещодавно перехворіли на коронавірус.

Відео дня

Зазначається, що Хомчак і Коваленко зустрічалися півроку. Головнокомандувач ЗСУ був раніше одружений і розлучився в 1993 році, для Коваленко це офіційно перший шлюб.

Між Хомчаком і Коваленко різниця в віці 24 роки.

Читайте такожУ радикала Ляшка народився син

Що відомо про Анну Коваленко:

  • 15 жовтня президент України Володимир Зеленський представив Анну Коваленко як нову керівницю Чернігівської ОДА. Коваленко є головою всеукраїнської ГО "39 жіноча сотня Самооборона Майдану" і координатором ГО "Антикорупційний рух України".
  • Вона була консультантом при комітеті Верховної Ради з питань безпеки і оборони, а також радницею трьох міністрів оборони і міністра інформаційної політики Юрія Стеця у 2014-2015 роках.
  • У 2019 була обрана народною депутаткою від "Слуги народу". 10 вересня 2019 року достроково склала повноваження через призначення її заступницею голови Офісу президента.
  • У квітні 2020 року Коваленко призначили заступницею міністра розвитку громад і територій.