У Києві завтра перекриють вулиці через забіг: нові маршрути

У Києві у неділю, 29 серпня, на Троїцькій площі та вулиці Великій Васильківській обмежать рух транспорту через проведення спортивного заходу "Кольоровий забіг" (The Сolor Run).

Як повідомили у прес-службі КМДА, захід розпочнеться о 07:00 та триватиме до 13:00. Учасники рушать за маршрутом: Троїцька площа – вулиця Велика Васильківська.

За вказаним маршрутом передбачене обмеження руху транспортних засобів:

Відео дня
  • на ділянці від вулиці Жилянської до вулиці Фізкультури – з 06:30 до 13:30;
  • на ділянці від вулиці Фізкультури до вулиці Євгена Коновальця – з 07:30 до 13:30.

Читайте такожУкраїнцям показали нові вагони УЗ: є прототип капсульних, майже як у Японії (фото)Можливе також обмеження руху на ділянках прилеглих вулиць: Ділової, Івана Федорова, Лабораторної, Предславинської та провулку Бориса Шахліна.

Також передбачено зміни руху громадського транспорту.

Зокрема, 29 серпня з 07:00 до 13:00 рух буде організовано:

  • автобусів маршруту № 5 – в напрямку залізничного вокзалу від вул. Ізюмської до вул. Ямської за власною трасою, далі вул. Казимира Малевича – вул. Короленківська – вул. Тарасівська, далі за власним маршрутом;
  • автобусів маршруту № 20 – від ж/м Корчувате до ст. м. "Либідська";
  • тролейбусів маршруту № 12 – на ділянках від ст. м. "Васильківська" до ст. м. "Либідська" та від залізничного вокзалу до Ботанічного саду (за маршрутом руху ТР 14);
  • тролейбусів маршруту № 40 – від вул. Кадетський гай до вул. Волгоградської;
  • тролейбусів маршруту № 91Н – від вул. Милославської до ст. м. "Либідська".

Як раніше повідомляв УНІАН, погода різко зміниться в неділю, 29 серпня. Цього дня в Україну увірвуться грози та проливні дощі, які пройдуть у західних областях, а також у Житомирській та Вінницькій.