У соцмережах повідомляли, що через затримання працівників стався збій у роботі онкоцентру / колаж УНІАН, фото УНІАН

Представники територіального центру комплектування сьогодні затримали двох медичних фізиків онкологічного центру Першого медоб’єднання Львова для уточнення облікових даних. 

Як повідомляє телеграм-канал Львівич, працівників онкоцентру забрали по дорозі на роботу. 

"Ці дії призвели до того, що робота центру просто зупинилася. 100 онкохворих людей не можуть проходити опромінення через дії ТЦК", — зазначає телеграм-канал, посилаючись на повідомлення від його читачів.

Відео дня

У Львівському обласному ТЦК та СП підтвердили інформацію про доставку вказаних працівників.

"Двох медичних фізиків Першого медичного обʼєднання Львова запросили до ТЦК. Перевірили дані і виявили, що вони перебувають на обліку в іншому ТЦК. Вручили повістки за місцем реєстрації, згідно з чинним законодавством", - пояснили у ТЦК, повідомляє "Еспресо.Захід". 

У Першому медоб’єднанні Львова зазначили, що двох спеціалістів медзакладу дійсно викликали до ТЦК – для уточнення облікових даних. Після чого вони повернулися до роботи.

"Онкологічний центр Першого медоб’єднання Львова працює у звичному режимі", - запевнили у медзакладі.

Затримання водіїв фур працівниками ТЦК на Закарпатті 

Нещодавно Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України повідомила, що працівники ТЦК незаконно затримали у Закарпатській області водіїв кількох вантажівок, які здійснювали транзитне перевезення товарів з Європи до України. Їх швидко мобілізували і направили для проходження військової служби до військових частин.

У Закарпатському обласному Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки заявили, що водії вантажівок такі ж громадяни України як і інші. Вони повинні мати при собі необхідні військово-облікові документи. Якщо їх немає у наявності, у таких випадках військовозобов’язаним пропонують проїхати в ТЦК для уточнення даних. 

Вас також можуть зацікавити новини: