У Запоріжжі для школярів влаштували інтерактивну виставку Steel Tok про технічні професії

У Запоріжжі група компаній "Метінвест" проводить інтерактивну профорієнтаційну виставку Steel Tok для школярів 8-9 класів, щоб познайомити їх тонкощами технічних професій.

Як йдеться в сюжеті "5 каналу", на семи інтерактивних локаціях близько 2,5 тисячі учнів з двох десятків шкіл зможуть побачити імітовану діяльність робочих професій. 

У "Метінвесті" переконані, що таким чином молодь зможе побачити, що це не тільки високооплачувана, але й цікава робота.

"Те, що ми можемо в такій ігровій формі, цікавій, інтерактивній, ще й з новітніми технологіями, показувати дітям, що таке справжні робітничі професії, які потрібні сьогодні та які будуть потрібні в майбутньому – мені здається, це дуже важливо… Дивимося на 20-30-40 років уперед. Ми дивимося, куди компанія рухається, ми розуміємо, які професії будуть важливими. І відповідно сьогодні ми запрошуємо школярів, щоб вони відчули, що це таке, як це далі працюватиме", – пояснив генеральний директор групи "Метінвест" Юрій Риженков.

Також компанія запросила усіх школярів, які візьмуть участь у Steel Tok, спробувати свої сили у технічних навчальних закладах та після випуску – на підприємствах групи "Метінвест".