У Дніпрі уламок ракети впав на будинок і пробив кілька поверхів / Фото Дениса Гороховського

Відомий український блогер Денис Гороховський показав наслідки руйнування свого житла після того, як в ніч на 9 травня російська ракета потрапила в житловий будинок у Дніпрі. На щастя, загиблих не було, але постраждала 32-річна жінка. Уникнути жертв і масштабних руйнувань вдалося завдяки збігу ряду обставин.

Гороховський, який проживає на третьому поверсі будинку, розповів, що в момент удару в його квартирі нікого не було.

"По-перше, бойова частина ракети не здетонувала. Багато в чому завдяки типу будинку, були б бетонні перекриття, під'їзду могло не бути і жертв було б куди більше. По-друге, на поверх нижче знаходилася спальня маленької дитини і диво, що фрагмент ракети зупинився на моєму поверсі, а не пішов далі", - розповів чоловік.

Відео дня

За його словами, постраждала жінка, яка жила в квартирі на останньому четвертому поверсі.

"Дівчина, яка живе поверхом вище постраждала, але без якихось складних травм. Сьогодні з нею розмовляв, уже вдома", - зазначив Гороховський.

На знімках видно, що в одній з кімнат його квартири обрушилася стеля.

"У мене в сусідній квартирі живе моя бабуся. Я коли вчора додзвонився і дізнався, що з нею все ок, радів так, що на квартиру взагалі пофіг було (хоча на той момент у мене не було інфу по втраті, а лише фраза одного з очевидців "ну у тебе більше немає квартири"), - розповів блогер.

На думку Гороховського, враховуючи всі вступні, можна вважати, що ситуація розвивалася за найкращим сценарієм з можливих: 

І останнє: до ППО питань немає і бути не може. Вони збили ракету, яка могла призвести до великих жертв. А так відбулися лише матеріальним збитком. Замість підсумків скажу лише одне: донатьте на ЗСУ!"

Денис Гороховський показав, як виглядала квартира до" прильоту " ворожої ракети / Фото Дениса Гороховського

Удар РФ по Дніпру в ніч на 9 травня - що відомо

Росіяни в ніч на 9 травня вдарили по українських містах ракетами. Тільки по Дніпроперівській області окупанти випустили вісім ракет.

Українські захисники Повітряного командування "Схід" збили всі російські ракети, але уламки впали на чотириповерховий будинок у Дніпрі. В результаті постраждала 32-річна жінка, її госпіталізували з травмами.

Вас також можуть зацікавити новини: