Чижиков наголосив, що основним завданням на наступні 3 роки буде залучення інвестицій у відбудову України / фото УНІАН

Президента Торгово-промислової палати України Геннадія Чижикова обрано до основного складу Виконавчої Ради Всесвітньої Федерації Палат (WCF) на період 2023-2025 роки. Росію з цього органу усунули. Про це повідомляє ТПП України.

WCF — керівний орган Міжнародної торгової палати (ICC), яка об’єднує понад 45 мільйонів бізнесів з різних континентів. Представництво нашої держави в цьому органі — ще одна велика дипломатична перемога України.

Геннадій Чижиков наголосив, що основним завданням на наступні 3 роки буде залучення інвестицій у відбудову України.

Відео дня

"Я вдячний за підтримку світовій бізнес-спільноті, моїм виборцям. Це оцінка роботи ТПП з іноземними партнерами в організації фінансового фронту України. Головне наше спільне досягнення —  усунення російської делегації від роботи у бізнес-мережі WCF, ICC та Eurochambres. Важливо нівелювати російський вплив на міжнародні інвестиційно-фінансові об’єднання. І залучити інвесторів, бізнес, капітал у відбудову України", — сказав Чижиков.

Він також відзначив важливу роль лідерів WCF та ICC у діловій комунікації на вищому рівні з реалізації "зернового коридору" і запобігання глобальній продовольчій кризі.

ICC — всесвітня бізнес-організація, що представляє понад 45 мільйонів компаній у більш ніж 100 країнах. ICC представляє інтереси бізнесу на найвищих рівнях прийняття міжурядових рішень, зокрема у Світовій організації торгівлі, ООН та G20.