Щоб зловити тварин, поставили пастки / Фото УНІАН

У київській багатоповерхівці на Позняках, де стався вибух і обвал будинку, через півтора тижні знайшли кішку. Щоб зловити домашніх вихованців у будинку поставили пастки, і таким чином, тварина знайшлося.

Про це розповіла господиня кішки Марина Писаненко, яка проживала в цьому будинку на 7 поверсі, повідомило видання "Страна".

Читайте такожВибух на Позняках: потерпілим показали перші нові квартири (відео)

Відео дня

З'ясувалося, що одна з організацій захисту тварин поставила пастки, щоб зловити домашніх вихованців, які залишилися в будинку після вибуху. Таким чином знайшлася її кішка.

"Сьогодні вдень зловили мою кішку Умку. Вона жива, ура, але дуже налякана. Тато зняв відео, як вона вилізла з-під дивана випити води. Наскільки мені відомо, ловлять ще одного кота, і начебто з тваринами все", - розповіла Марина.

Кішка Умка з обваленої квартири в будинку на Позняках / Фото скріншот

Як повідомляв раніше УНІАН, вибух в десятиповерховому житловому будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, стався 21 червня.

В результаті вибуху сталося руйнування четвертого, п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів. Поліція відкрила кримінальну справу. В результаті вибуху без житла залишилися 125 людей, які жили в квартирах однієї з секцій будинку. Зазначалося, що попередньо, загрози для інших секцій будинку немає.

Рятувальники дістали з-під завалів тіла п'яти чоловік: двох жінок 1943 р.н. і 1974 р.н. і трьох чоловіків 1991, 1967, 1976 р.н.