Які приватні медичні центри у Києві продовжують працювати

Під час воєнного стану багато потреб відійшли на другий план. Але це не можна сказати про здоров’я. Деякі люди залишились без доступу до сімейних лікарів. Дехто з різних причин не може чекати у черзі до державного закладу.

Ми з’ясували, які приватні медичні центри залишились працювати у Києві, незважаючи на воєнний стан, та у скільки обійдеться відвідування лікаря.

Добробут – працює лише 2 центри на вул. Сім’ї Ідзиковських  та на Солом’янській площі з 8 до 20 години. Знижок не передбачено, та прийом поранених організовано безкоштовно. Прийом кардіолога тут обійдеться у 1000 грн, а ЕКГ у 350 грн.

Відео дня

Адоніс. Медичний центр працює на вул. Спаській. В контакт-центрі відповіли, що ціни згідно прайсу на сайті, змін не передбачено. Консультація гінеколога обійдеться у 650 грн, а УЗД органів малого тазу – 550 грн

Оксфорд Медікал. Єдина поліклініка, що працює – на Березняківській. Консультація терапевта коштує 550 грн.

Медіком на Оболоні працює по буднях з 9 до 16. Медичний центр надає знижку на усі послуги 25%. Таким чином консультація лікаря коштуватиме 592 грн, а, наприклад електокардіографія 331.

Into-Sana. Єдиний центр, що працює – на Дніпровській набережній. На усі консультації діє знижка 30%, тож консультація, наприклад лора коштуватиме 539 грн.

Оберіг. Прийом ведеться тільки віддалено і з 9 до 18 години. Прийом гастроентеролога коштуватиме 805-865 грн залежно від кваліфікації лікаря.

Також багато медичних установ надають послуги віддалених консультацій телефоном чи у інший засіб. Наразі інформація може змінюватись залежно від активності війск окупантів та впровадження обмежень, таких, як комендантська година.