Казанський «Рубін» напередодні поєдинку з «Динамо» в рамках 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів удруге поспіль став чемпіоном Росії. За тур до фінішу команда Курбана Бердиєва стала недосяжною для найближчого переслідувача, московського «Спартака», який у звітному турі програв землякам із ЦСКА (2:3) і відстає від казанців на п’ять очок.

Чемпіонство «Рубін» оформив перед рідними трибунами, у матчі з пітерським «Зенітом». Хоча в звітному поєдинку глядачі, які зібралися на казанському стадіоні «Центральний», не побачили забитих м`ячів, зате після фінального свистка всіх переповнювали емоції – від уболівальників на трибунах до завжди спокійного Курбана Бердиєва. Сподіваємося, що найближчого вівторка «Динамо» не дасть Казані приводів для радощів.

«Рубін» – «Зеніт» – 0:0.

Відео дня

* * *

Каталонська «Барселона» втратила не тільки два очки у виїзному матчі з «Атлетиком» із Більбао, але і свого лідера Ліонеля Мессі. Як повідомляють іспанські ЗМІ, аргентинець напевно пропустить майбутній матч із міланським «Інтером» у Лізі чемпіонів. Також під питанням його участь в ель-классико з «Реалом», яке відбудеться наступних вихідних.

Завдяки осічці «Барси» на перше місце в турнірній таблиці вийшов «Реал». Королівський клуб випереджає команду Хосепа Гвардіоли на одне очко і «Севілью», яка йде третьою, на три пункти.

«Атлетик» – «Барселона» – 1:1

Голи: Токеро (64) – Алвеш (54).

* * *

Міланський «Інтер» без особливих проблем обіграв на виїзді «Болонью». Чинний чемпіон володів перевагою впродовж усього матчу, результатом чого стали три забитих м’ячі у ворота суперника у виконанні Міліто, Балотеллі й Камб’яссо. «Болонья» змогла лише не допустити розгрому – єдиний гол на рахунку Салайєти.

«Болонья» – «Інтер» – 1:3

Голи: Салайєта (23) – Міліто (22), Балотеллі (42), Камб’яссо (72).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)