Сульшер явозглавил МЮ на тимчасовій основі після відходу Моурінью / ua-football.com

«Манчестер Юнайтед» офіційно оголосив про те, що Оле Гуннар Сульшер призначений тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера першої команди до кінця сезону 2018-2019.

Сульшер візьме на себе обов'язки головного тренера негайно і буде керувати командою поки керівництво проводить пошук нового головного тренера на наступний сезон, йдеться в повідомленні на офіційному сайті клубу.

Помічником норвезького фахівця стане Майк Фелан, а також колишні помічники екс-головного тренера команди Жозе Моурінью - Майкл Каррік і Кіран МакКена.

Відео дня

Сульшер забив 126 голів у 366 матчах за «Юнайтед» в період між 1996 і 2007 роком. У 2008 році він зайняв пост головного тренера резервної команди, після чого покинув клуб і очолив норвезький «Мольде».

«Манчестер Юнайтед» завжди знаходився і знаходиться в моєму серці, і я дуже радий повернутися в клуб в такій ролі, - наводить слова Сульшера офіційний сайт «червоних дияволів». - Я чекаю можливості попрацювати з такою талановитою командою, а також з персоналом та іншими співробітниками клубу».

Віце-президент «Юнайтед» Ед Вудворд також сказав кілька слів: «Оле - легенда нашого клубу і людина з величезним досвідом, як ігровим, так і тренерським. Він - частина історії клубу, а це значить, що він живе і дихає його культурою та спадщиною. Ми також раді знову бачити в «Юнайтед» Майка Фелана. Ми впевнені, що він допоможе об'єднати вболівальників і гравців у другій частині сезону».