Манкуніанці здобули четверту перемогу поспіль під керівництвом Оле-Гуннара Сульшера / REUTERS

У матчі 21-го туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" на виїзді обіграв "Ньюкасл" (2:0), повідомляє офіційний сайт змагань.

Рахунок вдалося відкрити лише на 64-й хвилині, коли воротар господарів Дубравка упустив м'яч після штрафного від Рашфорда, а першим на добиванні виявився Лукаку. Через 16 хвилин Рашфорд відзначився вже сам з передачі Алексіса Санчеса.

Читайте такожАрсенал і Тоттенхем здобули розгромні перемоги в рамках 21-го туру АПЛ

Відео дня

Таким чином, манкуніанці здобули четверту перемогу в чотирьох іграх під керівництвом Оле-Гуннара Сульшера, який у грудні змінив на посту головного тренера Жозе Моуріньо. Після перемоги "Юнайтед" залишається на 6-му місці.

Несподіванкою туру можна назвати втрату очок "Челсі". "Аристократи" на своєму полі приймали "Саутгемптон". Матч завершився внічию - 0:0. Після цієї гри "Челсі" продовжує займати 4-е місце в турнірній таблиці, набравши 44 очки і відстаючи від "Манчестер Сіті", який йде на 3-му місці, на 3 очки.

Сьогодні, 3 січня відбудеться центральна гра не тільки 21-го туру, але і, можливо, всього сезону - "Ман Сіті" прийматиме лідера чемпіонату Англії "Ліверпуль".