Реал обіграв "Аякс" в гостьовому матчі Ліги чемпіонів / uefa.com

В Амстердамі і Лондоні відбулися чергові матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в яких Аякс приймав мадридський Реал, а Тоттенхем - німецьку Боруссію з Дортмунда.

Матч в Амстердамі завершився з рахунком 1:2, а Тоттенхем виграв у Боруссії з великим рахунком 3:0, повідомляє офіційний сайт змагань.

Аякс в першому таймі мав велику перевагу і навіть забив гол, але його скасували через більш ніж сумнівний епізод - боротьбу гравця атаки з воротарем мадридців Куртуа.

Відео дня

Після перерви Реал відкрив рахунок на 60-й хвилині завдяки зусиллям Каріма Бензема, але, на 75-й хвилині Хакім Зійє зрівняв рахунок. Проте, вже в кінцівці гри, на 87-й хвилині, Марко Асенсіо забив вирішальний гол. При цьому, гравець атаки Реала застосував силовий прийом проти суперника, але арбітр матчу Дамір Скоміна знову трактував епізод на користь мадридської команди - 1:2.

У матчі, який паралельно проходив у Лондоні, всі основні події відбувалися у другому таймі. На 47-й хвилині Сон Хин-Мін відкрив рахунок, потім Ян Вертонген на 63-й хвилині подвоїв перевагу господарів поля, а на 86-й хвилині Фернандо Льоренте забив третій гол у ворота Борусії і помітно ускладнив ситуацію для німецької команди перед грою у відповідь.

Повторні матчі в обох парах відбудуться у вівторок, 5 березня.