ПСЖ прийме МЮ в матчі Ліги чемпіонів / twitter.com/psg

Сьогодні в Парижі відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому Парі-Сен-Жермен прийме Манчестер Юнайтед.

На "Олд Траффорд" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА "МЮ" поступився "ПСЖ" з рахунком 0:2, але Оле-Гуннар Сульшер переконаний, що його команді під силу відігратися в столиці Франції, повідомляє офіційний сайт турніру.

Парижани з 2016 року не доходили до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, два роки тому прикро програли "Барселоні", але зараз це зовсім інша команда. Томас Тухель в цьому сезоні значно збагатив тактичний арсенал "ПСЖ", який продемонстрував зрілу гру в переможному матчі на "Олд Траффорд". Кіліан Мбаппе зараз в приголомшливій формі, так що парижани не повинні відчувати боязкість перед зустріччю з "Манчестер Юнайтед", якому не допоможуть відразу кілька ключових гравців.

Відео дня

Орієнтовні склади

"Парі Сен-Жермен": Буффон; Керер, Тьяго Сілва, Кимпембе, Бернат; Верратті, Маркиньос; Дракслер, Дані Алвес, Дракслер, Ді Марія; Мбаппе

Не зіграє: Неймар (стопа, голеностоп)

Під питанням: Кавані (стегно), Нсоки (пах)

"Висять" на жовтій картці: Бернат, Дракслер, Керер, Неймар, Верратті

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа; Янг, Линделеф, Смоллінг, Шоу; Фред, Мактоминей, Перейра, Далот; Лукаку, Рэшфорд

Не зіграють: Погба (дискваліфікація), Еррера (задній м'яз стегна), Матіч (м'язова травма), Лингард (задній м'яз стегна), Мата (задній м'яз стегна), Валенсія (литковий м'яз), Санчес (коліно), Марсьяль (пах), Джонс (хвороба)

"Висять" на жовтій картці: Еррера, Матіч, Валенсія, Янг

На котируваннях букмекерських контор ПСЖ є явним фаворитом. На перемогу господарів ставки приймаються з коефіцієнтом 1.45 до 1, на нічию - 4.83 до 1, на перемогу МЮ - 7.08 до 1.

Матч ПСЖ - " МЮ " на українському ТБ покаже телеканал Футбол 2. Початок гри - о 22.00.