"Ворскла" зіграла внічию з київським "Арсеналом" і не потрапила у топ-6 УПЛ / vorskla.com.ua

У Києві на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського завершився останній поєдинок першої частини чемпіонату України в сезоні УПЛ-2018/2019. В рамках 22-го туру зустрічалися "Арсенал-Київ" і "Ворскла". Від результату цієї зустрічі безпосередньо залежав складу першої шістки команд, які поведуть боротьбу за медалі та місця в єврокубках.

Поєдинок закінчився внічию з рахунком 2:2, повідомляє офіційний сайт УПЛ.

Читайте такожСьогодні визначиться останній учасник топ-6 української Прем'єр-ліги

Відео дня

Столичні "каноніри" відкрили рахунок на початку зустрічі - відзначився Вакуленко на 8-й хвилині. Однак на 24-й хвилині Шарпар з пенальті відновив статус-кво - 1:1.

Полтавські футболісти не реалізували ряд гольових моментів, але все-таки змогли вийти вперед: на 56-й хвилині у ворота господарів було призначено ще один 11-метровий, і Шарпар зробив дубль. 1:2.

Однак це був далеко не кінець. На 90-й хвилині арбітр в третій раз за матч вказав на "точку", угледівши в спірному епізоді порушення правил футболістами "Ворскли" в своєму штрафному майданчику. Вакуленко забив свій другий гол у матчі і приніс "канонірам" нічию - 2:2.

Нагадаємо, що для виходу в першу шістку "Ворсклі" необхідна була тільки перемога. Нічия в цій грі означає, що місце в топ-6 дісталося "Маріуполю", який на 1 очко випередив у таблиці "Ворсклу" ( 30 проти 29).