Збірна України перемогла завдяки автоголу Люксембурга на останній хвилині / REUTERS

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував перемогу над командою Люксембургу (2:1) у кваліфікації Євро-2020. Хавбек став автором результативної передачі на Віктора Циганкова в цій грі.

«Завжди вірив у футбольного бога. Вважаю, що заслужили цю перемогу. Багато сил віддали проти збірної Португалії, але знову ж таки: Люксембург теж віддав багато сил проти Литви. Можна багато говорити за поле, що через нього темп був не дуже високим, якого ми хотіли досягти. Але ми здобули результат. Так, були помилки, без таких ігор нікуди. Вважаю, що в таких іграх характер виходить на перше місце, і сьогодні ми його показали.

Читайте такожЗбірна України зуміла дотиснути Люксембург у матчі відбору на Євро-2020

Відео дня

Ніколи не любив шукати відмазки в полі, тому що воно для всіх однакове. Знову ж таки: помилки були, є і будуть, на них треба звертати увагу. Будемо робити аналіз і рухатися далі.

Люксембург здорово насичував середину поля, було важко знаходити моменти, щоб якось пробити по воротах. Так, у нас сьогодні більш-менш виходило грати через фланги, потрібно швидше доставляти м'яч туди, переводити. Але знову ж таки: поле трошки дало про себе знати, тому що м'яч ходив не так швидко, як ми того хотіли», — сказав Зінченко в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Крім того, півзахисник прокоментував нічийний результат у матчі Португалія — Сербія (1:1).

«Нічия Португалії та Сербії? Це дуже хороший результат, ми такого хотіли. Але нам потрібно зосередитися на своїй грі», - додав хавбек.

Після цього матчу в активі збірної України 4 очки і перше місце в групі. Люксембург на другому місці з трьома очками.