"Баварія" стала чемпіоном Німеччини всьоме поспіль / REUTERS

У матчі останнього, 34-го туру німецької Бундесліги мюнхенська «Баварія» приймала «Айнтрахт» з Франкфурта-на-Майні. Зустріч пройшла в Мюнхені на стадіоні «Альянц-Арена» і завершилася з рахунком 5:1 на користь господарів. Переможний результат дозволив "Баварії" всьоме поспіль виграти золоті медалі національного чемпіонату.

Читайте такожБаварія у чемпіонському матчі Бундесліги проведе акцію на підтримку ЛГБТ

У складі мюнхенської команди в грі з "Айнтрахтом" відзначилися хавбеки Кінгслі Коман, Ренату Саншеш, Франк Рібері і Ар'єн Роббен, а також захисник Давид Алаба. Автором єдиного гола гостей став нападник Себастьєн Аллер.

Відео дня

"Баварія", набравши 78 очок, стала чемпіоном Німеччини, "Айнтрахт" (54 очки) виявився сьомим. Зазначимо, що в паралельному матчі дортмундська "Боруссія" обіграла на виїзді "Боруссію" (Менхенгладбах) - 2:0, однак завершила сезон на другому місці.

Для "Баварії" чемпіонський титул став сьомим поспіль і 29-м в історії. Мюнхенський клуб лідирує за кількістю чемпіонських титулів в історії Бундесліги. На другому місці знаходиться «Нюрнберг» (9), на третьому - дортмундська «Боруссія» (8).