Андрій Лунін / фото Павла Кубанова, УАФ

Голкіпер "Реала" і молодіжної збірної України з футболу дав інтерв'ю офіційному сайту ФІФА.

Український воротар поділився очікуваннями від третього матчу "синьо-жовтих" на молодіжному чемпіонаті світу, в якому підопічні Олександра Петракова зіграють з Нігерією. Гра відбудеться сьогодні в польському місті Бельсько-Бяла. Початок - о 21.30 за київським часом.

"Ми граємо тут на ЧС-2019 кожні три дні, і нам важливо фізично відновитися до наступного матчу з Нігерією. Гравці збірної Нігерії - дуже швидкісні і рішучі. Матч буде важкий, але ми маємо намір зайняти в групі перше місце, тому наша мета - перемогти", - сказав Лунін, чиї слова цитує FIFA.com.

Відео дня

Читайте такожМолодіжна збірна України здобула другу перемогу і вийшла у плей-офф ЧС-2019 (відео)

Воротар молодіжної збірної України зазначив, що мріє вийти з командою як мінімум в чвертьфінал турніру. Раніше українці тричі грали у фінальній частині молодіжного ЧС - у 2001 році в Аргентині, в 2005-му в Нідерландах і в 2015-му в Новій Зеландії. У кожному з цих форумів "синьо-жовті" виходили в 1/8 фіналу, але не могли просунутися далі.

«Ми хочемо вийти до чвертьфіналу вперше в нашій історії, але зараз ми просто робимо акцент на нашому третьому матчі з Нігерією в групі. Надто рано говорити про завоювання титулу. Для нас важливо йти крок за кроком. Нам залишається одна групова гра до початку другого етапу змагань, тому зараз ми не думаємо про фінал. Однак якщо ми зможемо виграти всі наші матчі, то станемо чемпіонами», - додав Лунін.

Нагадаємо, збірна України провела на молодіжному ЧС-2019 (U-20) у Польщі два поєдинки. Спочатку команда Петракова обіграла команду США з рахунком 2:1, а потім у важкому матчі здолала Катар - 1:0, забезпечивши собі вихід в 1/8 фіналу.

Андрій Лунін ігрову кар'єру на дорослому рівні почав в "Дніпрі", а також виступав за "Зорю". Влітку 2018 року його контракт викупив мадридський "Реал", однак весь сезон українець провів в оренді в "Леганесі".