Олександр Хацкевич залишається тренером Динамо / фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" продовжило контракт з головним тренером команди Олександром Хацкевичем.

Про це повідомив офіційний сайт киян.

Нову угоду з тренером розраховано на два роки.

Відео дня

Президент "Динамо" Ігор Суркіс пояснив, чому контракт з тренером було продовжено:

"Олександр працював у дуже складний період. Коли він був призначений головним тренером, ми домовилися, що, враховуючи ситуацію в країні, враховуючи, що якісні, хороші легіонери до нас їхати не хочуть, величезна увага повинна бути приділена нашій молоді. Так, у нас не було титулів. Але те, про що ми домовилися, Олександр виконав. Він виконав ті завдання, які я поставив йому на тому етапі – впровадити в склад якомога більше молоді".

Читайте такожНового тренера не буде: Хацкевич залишиться в Динамо, але з важливою умовою

Він також розповів про завдання, які поставлені перед тренером:

"У новому сезоні завдання стоять однозначні - потрапити в Лігу чемпіонів, боротися за чемпіонство і Кубок, тому що "Динамо" вже три сезони не виграє титули. Сподіваюся, що ті хлопці, яким він довіряв, віддячать йому".

"Так, у нас були дискусії, важкі моменти. У чомусь ми сходилися, в чомусь пішли на поступки. Але найголовніше - що розмова була конструктивною. Ми досить серйозно поговорили. Цілі не змінюються. У такого клубу як "Динамо" інших завдань, окрім перемог, бути не може", - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, білоруський тренер очолює "Динамо" до 2017 року. Під його керівництвом команда виграла лише один трофей - Суперкубок України.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що новим головним тренером луганської "Зорі" став Віктор Скрипник.