Україна - Люксембург / REUTERS

Збірна України в рамках четвертого туру кваліфікації Євро-2020 у Львові приймала збірну Люксембургу. Підопічні Андрія Шевченка виграли з рахунком 1:0.

Україні вдалося швидко вийти вперед - вже на 6-й хвилині матчу Роман Яремчук головою замкнув подачу Руслана Малиновського.

У наступні кілька хвилин українці могли забивати ще двічі, але після удару головою від Тараса Степаненка Люксембург врятувала поперечина, а слідом Олександр Зінченко не реалізував вихід один на один.

Відео дня

До кінця тайму Україна створила ще один момент - Малиновський зі штрафного пробив під поперечину, але голкіпер збірної Люксембургу кінчиками пальців перевів м'яч на кутовий.

Читайте такожУкраїна - Люксембург: онлайн матчу відбору на Євро-2020

У той же час Люксембург в першому таймі моментами отримував занадто багато свободи в атаці і пару раз потривожив Андрія П'ятова. Гості навіть забили, але з офсайду - гол було відмінено.

У другому таймі Люксембург захопив перевагу, і Пятову знову довелося вступати в гру - зокрема, голкіпер врятував українську збірну після небезпечного удару Венсана Тілля зі штрафного. Але Україні все ж вдалося відсунути гру зі своєї половини поля і зберегти переможний рахунок.

Таким чином, після чотирьох матчів відбору на Євро-2020 українська збірна набрала 10 очок і очолює групу В. У Люксембургу залишилося 4 очки.

Україна в третьому з чотирьох матчів кваліфікації Євро-2020 зберегла свої ворота сухими.

Також зазначимо, що збірна України продовжила серію без поразок у Львові - 16 перемог і 2 нічиї.

Україна - Люксембург - 1:0

Гол: Яремчук, 6

Україна: Пятов, Караваєв, Кривцов, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Малиновський, Зінченко, Циганков (Соболь, 86), Коноплянка (Коваленко, 80), Яремчук

Люксембург: Моріс, Шано, Мартінс, Жерсон, Янс, О. Тілль (Тюрпель, 77), Баррейру, Мартенс, В. Тілль, Родрігес, да Мота (Бенсі, 52)

Як повідомляв УНІАН, в попередньому матчі відбору Україна розгромила Сербію з рахунком 5:0.