REUTERS

Збірна України з футболу у вересні проведе товариський матч з командою Нігерії.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Читайте такожФутболіст Барселони оцінив роботу Шевченка у збірній України

Відео дня

"10 вересня національна збірна України вперше в історії зіграє товариський матч з триразовим чемпіоном Африки - збірною Нігерії, яка нещодавно підтвердила статус однієї з найсильніших команд континенту бронзовими медалями Кубка Африки-2019.

Пропоную членам виконкому УАФ затвердити місцем проведення поєдинку стадіон "Арена Дніпро". Незважаючи на перенесення товариського матчу з турками, який повинен був відбутися в листопаді минулого року в Дніпрі, таке рішення буде абсолютно логічним і справедливим.

Також пропоную виконкому УАФ затвердити місцем проведення товариського матчу Україна – Естонія, запланованого на 14 листопада, запорізьку "Славутич-Арену". У випадку схвалення ініціативи виконкомом ця зустріч стане першим в історії матчем національної збірної в Запоріжжі", - написав Павелко.

Нагадаємо, після чотирьох матчів збірна України у відборі на Євро-2020 набрала 10 очок і очолює турнірну таблицю групи В. 7 вересня українці зустрінуться з Литвою на виїзді, а 14 жовтня вдома прийматимуть Португалію.

УНІАН раніше повідомляв, що стартував продаж квитків на матч Україна - Литва.