Реслер задоволений грою своїх підопічних / фото: dynamo.kiev.ua

Наставник шведського "Мальме" Уве Реслер прокоментував поразку від київського "Динамо" (0:1) на виїзді в рамках першого туру групового етапу Ліги Європи.

Тренера цитує dynamo.kiev.ua.

Читайте також"Важко переоцінити цю перемогу": Михайличенко похвалив футболістів за другий тайм проти Мальме

Відео дня

"Я, звичайно, розчарований результатом матчу, але тільки не грою, яку ми сьогодні показали. У першому таймі ми непогано оборонялися, але в другій половині зустрічі потрапили під справжній штурм наших воріт.

Індивідуальний клас футболістів "Динамо" вище, ніж цей клас наших футболістів. В результаті, в одному з епізодів, коли ми пішли в контратаку, супернику вдалося перехопити м'яч і провести гол. З цим нічого не поробиш, доведеться змиритися. Знову ж таки, більш низький індивідуальний клас не дозволив нам зрівняти рахунок. Крім самих себе, винити нам нема кого", - підкреслив Реслер.

Фахівець заявив, що пишається своїми футболістами:

"Не варто забувати, хто ми є, де ми грали, і проти кого ми грали. "Динамо" сьогодні більше контролювало м'яч, але я не думаю, що ми зіграли погано. Навпаки, вважаю, ми зіграли непогано і я гордий тим, як ми сьогодні виступили".

Наступний матч у групі B "Динамо" проведе на виїзді з "Лугано" 3 жовтня. "Мальме" в цей день чекає поєдинок з "Копенгагеном" вдома.

УНІАН раніше повідомляв, що Михайличенко звернувся до вболівальників "Динамо".