Півзахисник азербайджанського "Сабаила" Майкл Ессьєн згадав про виступи разом з нинішнім головним тренером збірної України Андрієм Шевченком у складі лондонського "Челсі".

36-річний ганець став гостем YouTube-каналу Бомбардир.

Читайте такожФІФА The Best: як голосували Шевченко, Пятов, Роналду та Мессі

Відео дня

"Коли Шевченко перейшов в "Челсі", всі його знали. Якщо ти любиш футбол, то ти неодмінно знаєш, хто це. Він зробив собі велике ім'я в "Мілані". Це привілей - грати поруч з таким гравцем, до того ж гарною людиною.

Чому не склалася кар'єра Шевченка в "Челсі"? Не знаю. Іноді ти змінюєш обстановку і відчуваєш себе по-іншому. Я не вважаю, що він був неуспішним у "Челсі". Він виконував свою роботу. Шевченко - сильний гравець, він підсилив команду. В окремих матчах він допоміг. Добре пам'ятаю його гол у ворота "Валенсії" в Лізі чемпіонів", - зазначив Ессьєн.

Також хавбек зазначив, що в українського форварда не було конфлікту з головним тренером "Челсі" Жозе Моуріньо.

"Як по мені, то я не бачив ніяких проблем між Моуріньо і Шевченком протягом тренувань та матчів. Можливо, були якісь інші розмови, але мені про це невідомо".

Шевченко належав "Челсі" з 2006-го по 2009 рік, але так і не став основним футболістом "синіх", програвши конкуренцію Дідьє Дрогба.

УНІАН раніше повідомляв, що Мессі визнаний найкращим футболістом року за версією ФІФА.