Команди зіграли на Олімпійському внічию / фото: ФК Динамо

7 листопада данський "Копенгаген" прийматиме на стадіоні "Паркен" київське "Динамо" в четвертому турі групового етапу Ліги Європи.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Копенгаген - Динамо.

Початок зустрічі - о 19.55.

Відео дня

Копенгаген - Динамо: де дивитися матч по ТБ

До нинішнього сезону "Динамо" і "Копенгаген" в єврокубках один проти одного не грали. Проти данських команд кияни провели 15 матчів: 9 перемог, 4 нічиї та 2 поразки.

"Копенгаген"

Чемпіон Данії набрав у ЛЄ п'ять очок і лідирує в групі B, випереджаючи "Динамо" за додатковими показниками. Команда Столе Сольбаккена в першому турі перемогла "Лугано" (1:0), а потім були дві нічиї з рахунком 1:1 проти "Мальме" і "Динамо".

У чемпіонаті Данії "Копенгаген" після 15 турів йде другим і відстає від "Мітьюлланда" на чотири очки.

В минулому турі внутрішньої першості "Копенгаген" розгромив "Сендерюске" вдома - 3:0. Перед цим 31 жовтня команда пройшла "Норшелланн" (4:1) в 1/8 фіналу Кубка Данії.

Копенгаген - Динамо: прогноз букмекерів

"Динамо"

Кияни підходять до матчу проти "Копенгагена" з серією з одинадцяти матчів поспіль без поразок (з них вісім - переможні).

У Лізі Європи у команди Олексія Михайличенка після трьох турів у активі п'ять очок і друга сходинка в групі B. Динамівці в першому турі мінімально здолали шведський "Мальме" (1:0), а в другому зіграли внічию зі швейцарським "Лугано" (0:0).

У третьому турі "Динамо" приймало данців в Києві. На "Олімпійському" гості забили швидкий гол, але кияни зуміли врятувати нічию - 1:1. Варто зазначити, що в кожному з єврокубкових поєдинків у віце-чемпіона України з'являлися проблеми, тому припущення про легкої групи для киян не підтвердилися на практиці.

В УПЛ "Динамо" відстає від "Шахтаря" на 10 очок, а в минулому турі команда розгромила "Львів" - 4:0. Перед цим 30 жовтня столичний клуб показав класну гру в 1/8 фіналу Кубка України, вибивши з турніру "Шахтар" - 2:1.

Травми та дискваліфікації

У "Копенгагена" у стрій повернувся бомбардир Даме Н'Доє, але є інформація, що він знову отримав пошкодження і на поле не вийде. У "Динамо" до гри повертаються захисник Тамаш Кадар та півзахисник Віталій Буяльський, але вони поки будуть тільки набирати форму.

У лазареті киян залишаються воротар Денис Бойко і захисник Микита Бурда.

Орієнтовні склади

"Копенгаген": Юнссон, Бартолєц, Папаяннопулос, Нельссон, Ов'єдо, Стаге, Зека, Фальк Єнсен, Фішер, Сотіріу, Сантос

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв, Шапаренко, Вербич, Циганков, Бєсєдін

Слова перед матчем

Головний тренер "Копенгагена" Столе Сольбаккен:

"Звичайно, ми ставимо завдання набрати три очки, але ми не впевнені у перемозі над "Динамо", яке дуже добре виглядає як команда і має індивідуально сильних футболістів. На виїзді ми зіграли добре і це додає нам впевненості у своїх силах, але я як і раніше вважаю, що "Динамо" - фаворит нашої групи".

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко:

"Поки ніяких висот ми не досягли. Намагаємося грати, домогтися від гри команди, яку хотілося б бачити, намагаємося в кожному матчі грати на перемогу. Після кількох місяців роботи з командою немає сенсу говорити про шляхи та досягнення. У нас поки не висоти, а маленька гірочка".

Арбітр

Судити матч буде бригада арбітрів з Угорщини на чолі з Томашем Богнаром.