Олексій Михайличенко / REUTERS

Головний тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував нічию у матчі шостого туру Ліги Європи проти "Лугано" (1:1) і виліт команди з турніру.

Слова Михайличенко призводить dynamo.kiev.ua.

"У тому, що сталося, винні всі. І, звичайно, в першу чергу, - я. Не виконано завдання, а саме я відповідаю за результат", - сказав Михайличенко.

Відео дня

Читайте такожДинамо " ганебно вилетіло з Ліги Європи

"Насправді, ситуація дуже неприємна - ми зобов'язані були виходити з цієї групи, домагатися іншого результату у багатьох матчах", - також зазначив тренер.

Михайличенко підкреслив, що "Динамо" не змогло обіграти "Лугано" через велику кількість помилок:

"Що ж стосується самого сьогоднішнього матчу, який, на жаль, підвів підсумок нашого виступу в єврокубках поточного сезону, то, як і в ряді інших поєдинків, ми допустили багато помилок. У нас були в цій Лізі Європи хороші ігри, але допущені нами помилки і їх кількість дуже часто не дозволяли домагатися результату. Напевно, не можна сказати, що сьогодні ми не награли на перемогу. Але те, що ми допускаємо помилку, пропускаємо гол і не можемо забити самі, це, звичайно, проблема. А проблеми треба вирішувати на тренуваннях, в роботі".

Також тренер додав, що "Динамо" не вистачило реалізації моментів і реалізації того переваги, яке ми мали над суперником".

УНІАН також повідомляв про те, як в мережі відреагували на виліт "Динамо".