Алієв не грає в футбол з 2018 року / фото: dynamo.kiev.ua

Колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України Олександр Алієв розповів про складнощі, які були у нього в сімейному житті з колишньою дружиною.

Читайте такожПоказав, як запалює в клубі з Алієвим: Мілевський став YouTube-блогером (відео)

Екс-футболіст став героєм власного YouTube-каналу "Кент".

Відео дня

"Підіймав руку, чому ні? Підіймав руку на колишню дружину, це було. Це було після скандалу вдома. Я ніколи не приходив і не починав сам скандал. Краще розібратися, поговорити, щоб це не виходило з хати. Але вона лізла до мене і дряпала кігтями обличчя, а на наступний день мені їхати на базу.

Я заробляю гроші та приношу дохід додому. Я приїжджаю на базу, а пацани й тренери бачать, що у мене обличчя подряпане. Навіщо лізти своїми руками, навіщо розмахувати ними? Не я приходив і підіймав руку, а коли вона починала скандал", - заявив Алієв.

Колишній півзахисник підкреслив, що свою провину частково визнає:

"Вона пише заяви, але я її бив після того, як вона починала мене дряпати. Боляче, що коли вона орала, були маленькі діти. Це неприйнятно. Скандал повинен відбуватися між нами, ніхто не повинен чути: ні няні, ні діти. Я завжди пояснював, але людина робила своє. Я знаю і розумію, що це неправильно. Крім дружини, більше ні на кого руку не підіймав".

Алієв також зізнався, що зраджував дружині, користуючись платними секс-послугами:

"В плані ціни було по-різному. Найдорожчий секс - 1 000 доларів. Це було і в Росії, і в Україні. А в "Егоїсті" (стриптиз-клуб - прим.) - та ти що. Коли був поганий настрій, я туди міг заїхати. Дружина? Ну була, ну і що? Що тут такого?".

УНІАН раніше повідомляв про те, що Алієв назвав коронавірус "фейком".