Мане забив два голи за чотири хвилини / фото REUTERS

У центральному матчі другого туру англійської Прем'єр-Ліги лондонський "Челсі"vприймавv"Ліверпуль".

Читайте такожЛіверпуль оформив трансфер переможця Ліги чемпіонів з Баварії (фото)

Підопічні Юргена Клоппа здобули перемогу з рахунком 2:0.

Відео дня

У першому таймі голів не було, але перед перервою стався ключовий епізод поєдинку. Крістенсен зірвав атаку "Ліверпуля" і отримав жовту, а рефері після перегляду VAR змінив своє рішення і видалив захисника "синіх".

У меншості лондонцям вистояти не вдалося. У другому таймі "Ліверпуль" забив двічі - дубль оформив Садіо Мане. Лідеру гостей знадобилося всього чотири хвилини, щоб оформити перемогу.

На 50-й хвилині Мане замкнув подачу Фірміно ударом головою. На 54-й сенегалець скористався помилкою воротаря "Челсі" Кепи, перехопив м'яч і відправив його у сітку воріт.

На 73-й хвилині Вернер заробив пенальті, але воротар "Ліверпуля" Аліссон парирував удар Жоржиньо.

Для "Ліверпуля" ця перемога стала другою поспіль після початку сезону. Аналогічні показники у "Евертона", "Арсеналу" і "Крістал Пелас". "Челсі" має 3 очки та займає 10-те місце.

"Челсі" - "Ліверпуль" - 0:2

Голи: Мане, 50, 54

"Челсі": Кепа, Джеймс, Крістенсен, Зума, Алонсо, Канте, Жоржиньо (Барклі, 79), Ковачич (Абрахам, 79), Маунт, Хаверц (Томорі, 46), Вернер

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд, Фабіньо, ван Дейк, Робертсон, Кейта (Мілнер, 64), Хендерсон (Тьяго, 46), Вейналдум, Салах, Фірміно (Мінаміно, 86), Мане

Вилучення: Крістенсен, 45+1

На 75-й хвилині Жоржиньо не реалізував пенальті

Вас можуть зацікавити інші новини: