Матч проходив у Києві / фото ФК Динамо Київ

У рамках 8-го туру Української Прем'єр-ліги "Дніпро-1" зустрічався з київським "Динамо". Поєдинок перенесли з Дніпра до Києва на прохання столичного клубу.

Читайте такожДніпро-1 - Динамо: огляд та повне відео матчу УПЛ

Матч завершився перемогою команди Мірчі Луческу з рахунком 2:1.

Дніпряни вийшли вперед на 21-й хвилині: під час контратаки Назаренко отримав передачу, змістився з флангу в центр і завдав красивого обвідного удару в дев'ятку воріт.

Динамівці змогли виправити ситуацію ще до перерви. На 34-й хвилині подача Циганкова завершилася автоголом Адамюка - захисник "Дніпра-1" зрізав м'яч потилицею у свої ворота. На 44-й хвилині команда Луческу вийшла вперед: Буяльський підхопив м'яч і скинув його в штрафний суперника на Циганкова, який пробив під штангу - голкіпер Сарнавський дотягнувся до м'яча, але свої ворота не врятував - 2:1.

У другому таймі "Динамо" не реалізувало ще кілька гольових епізодів, але в підсумку все одно довело справу до перемоги.

Варто відзначити, що ворота "Динамо" захищав 18-річний Руслан Нещерет - два основних воротарі команди Георгій Бущан і Денис Бойко пропускали гру через коронавірус.

У турнірній таблиці УПЛ "Динамо" набрало вже 20 очок і залишається лідером, випереджаючи "Шахтар" на чотири пункти. В активі "Дніпра-1" вісім очок і десяте місце.

"Дніпро-1" - "Динамо" - 1:2

Голи: Назаренко, 21 - Адамюк, 34 (автогол), Циганков, 44

"Дніпро-1": Сарнавський, Тейлор, Адамюк, Логінов, Цуріков, Ігнатенко (Кравченко, 73), Назаренко (Коркішко, 80), Піхальонок, Когут (Батагов, 63), Ді Франко (Чичиков, 63), Довбик (Хобленко, 63)

"Динамо": Нещерет, Кендзьора, Забарний, Попов, Караваєв, Андрієвський, Шепелєв, Циганков, Буяльський (Лєднєв, 73), Вербич (Родрігес, 64), Супряга

Попередження: Ігнатенко, Назаренко, Піхальонок - Буяльський, Кендзьора, Попов

Українська Прем'єр-ліга: 8-й тур