Худжамов порівняв майбутній матч з грою Україна - Іспанія / фото footballua.tv

Відомі екс-футболісти Олег Саленко, Володимир Єзерський і Рустам Худжамов оцінили шанси київського "Динамо" в матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Ювентуса".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Динамо - Ювентус.

Читайте такожДинамо - Ювентус: анонс матчу Ліги чемпіонів

Відео дня

Саленко в коментарі zbirna.com спрогнозував нічию в якості оптимістичного варіанту:

"Чи дасть "Динамо" бій "Ювентусу"? Чому ні? Італійська команда має кадрові втрати, тому цим цілком можна скористатися. Тим більше що багато гравців "Динамо" отримало позитивний заряд емоцій після матчу збірної України з командою Іспанії в Лізі націй. Так, молоді непросто грати за таким графіком, але так у них є шанс швидше вирости в класних виконавців.

Я буду оптимістом і поставлю на результативну нічию - 1:1. Є надія на позитивний результат. Зараз в непоганій формі знаходиться Бущан, напевно і Забарний, раз цей захисник завжди в складі. 18-річний гравець добре тримається в психологічному плані. Оборону італійської команди розкривати неймовірно складно, але я вірю, що динамівці свій шанс знайдуть".

Єзерський радить команді Мірчі Луческу грати виключно другим номером:

"Потрібно об'єктивно дивитися на речі. Для багатьох футболістів "Динамо" це буде дебют у груповому раунді Ліги чемпіонів. Тому грати першим номером проти "Ювентуса" - смерті подібно. Думаю, тренер киян побудує масовану оборону зі швидким переходом в атаку. Бігти вперед у "Динамо" є кому.

Чи послабить потенціал гостей відсутність Роналду? У туринців достатньо кваліфікованих виконавців, які можуть вирішити долю матчу. На відсутності португальця я б не акцентував увагу", - наводить слова тренера юнацької збірної України bookmaker-ratings.com.ua.

Худжамов вважає, що "Динамо" може допомогти тактика, з якою Україна перемогла Іспанію (1:0) в Лізі націй:

"Думаю, що шанс для "Динамо" приблизно в тій же грі, яку ми побачили в матчі Україна - Іспанія. Тактично відпрацьовувати всі настанови тренера, чекати шанси на контратаці. Ми знаємо, що "Динамо" сильніше в контргрі, а не позиційно. Ясно, що "Ювентус" буде володіти м'ячем, а "Динамо" буде грати на контратаках", - цитує екс-голкіпера сайт телеканалів "Футбол 1/2/3".