Тестування на коронавірус у Карпатах / фото ФК Карпати

У львівських "Карпатах" зафіксовано вже як мінімум тринадцять випадків зараження коронавірусом.

Про це в Twitter повідомив журналіст телеканалів "Футбол 1/2/3" Ігор Бурбас.

"На жаль, ситуація у Львові набагато серйозніша. Перша партія тестів вже виявила 13 випадків інфікування, 7 з них гравці першої команди. Цифри неостаточні, попереду друга партія", - написав Бурбас.

Відео дня

Він додав, що "Карпати" "точно йдуть на карантин", а сезон, можливо, дограє молодіжний склад, "якщо там всі здорові".

За інформацією Sport Arena, в "Карпатах" вже 26 випадків захворювання - невідомо, скільки серед них футболістів.

Читайте такожПорожні трибуни і маски: як пройшли перші матчі УПЛ після карантину (фото)

Нагадаємо, раніше повідомлялося про три випадки зараження серед футболістів "Карпат", а також про те, що є випадки зараження і серед співробітників клубу.

Матч УПЛ "Карпати" - "Маріуполь", який був запланований на 31 травня, було перенесено після того, як у львівському клубі оголосили про випадки зараження та самоізоляції. На 99% не відбудеться і поєдинок "Ворскла" - "Карпати", який повинен бути зіграний 7 червня.

"Чекаємо від "Карпат" офіційний лист, чекаємо підтвердження. Але поки є інформація, що в них збільшилась кількість інфікованих. Зараз будемо з клубами і УАФ проробляти план, що робити далі. Футболісти повинні піти на двотижневу ізоляцію. Зараз план виглядає наступним чином - найближчий матч з "Ворсклою" на 99% не відбудеться", - сказав сайту Tribuna.com виконавчий директор УПЛ Євген Дикий.

Як повідомляв УНІАН, раніше футболіст "Карпат" розповів про зараження коронавірусом.