Матч Карпат і Маріуполя 31 травня не відбудеться / фото ФК Карпати

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував ситуацію з перенесенням матчу 24-го туру УПЛ "Карпати" - "Маріуполь" через коронавірус у львівському клубі.

Слова Павелка наводить footboom.com.

"Ми маємо інформацію, що два гравці "Карпат" і співробітник клубу інфіковані коронавірусом. 1 червня львівська команда пройде повторне тестування, після чого будемо приймати рішення. Є наш комітет, який разом з МОЗ уважно вивчить ситуацію, є делегат УАФ, який на місці все детально вивчає.

Відео дня

Читайте такожНайближчий матч буде скасовано: у клубі УПЛ виявили випадки зараження коронавірусом

Факт того, що в захворюванні на коронавірус у "Карпатах" загалом підозрюються шестеро людей, виходить за рамки медичного протоколу. Однак "Карпати" зв'язалися з представниками "Маріуполя" і повідомили про цю ситуацію. "Маріуполь" не буде протестувати проти перенесення матчу", - сказав Павелко.

У той же час "Карпати" заявили, що не будуть подавати протест, якщо УАФ прийме рішення зарахувати команді технічну поразку.

Нагадаємо, львівський клуб повідомив про випадки зараження коронавірусом серед гравців і працівників клубу. "Карпати" вирішили піти на самоізоляцію всією командою.

Матч "Карпати" - "Маріуполь" повинен був відбутися 31 травня.

Як повідомляв УНІАН, раніше в УАФ заявляли, що не будуть зупиняти тур або переносити матчі, якщо у одного з футболістів команди буде виявлено коронавірус.