Ігор Суркіс впевнений, що Мірча Луческу принесе користь Динамо / фото ФК Динамо

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував запрошення Мірчі Луческу на посаду головного тренера команди.

"Навіщо я запросив тренера, який 12 років працював у "Шахтарі"? Я не хочу це обговорювати. Буде прес-конференція, ви на ній всі почуєте", - сказав президент "Динамо" "Спорт-Експресу".

Суркіс вважає, що вболівальники "Динамо" змінять свою думку, коли команда почне домагатися результатів:

Відео дня

Читайте також: "Ви ж критикували за динамівські серця": Суркіс пояснивши, чому запросивши Луческу

"Думаю, у нас розумні фанати. Вони зрозуміють, що коли команда почне прогресувати і показувати якісний футбол, то така професійна тренерська робота. І потім я не забирав Луческу з "Шахтаря". Він був вільний. Я маю право запросити спеціаліста, кого вважатиму за потрібне. На мій погляд, Мірча величезний професіонал і великий мотиватор. Впевнений, що він принесе користь "Динамо". А якщо люди щиро вболівають за нашу команду, то вони повинні будуть радіти успіхам при цьому тренері".

Також Суркіс підтвердив, що Луческу залишається головним тренером "Динамо", незважаючи на скандальну ситуацію з його можливим відходом:

"Луческу - головний тренер київського "Динамо". Я більше не хочу нічого обговорювати".

Нагадаємо, 27 липня румунське видання опублікувало заяву Луческу про відхід з "Динамо" через ворожість з боку ультрас клубу. Пізніше у румунського тренера відбулася розмова з Суркісом, за підсумками якої Луческу передумав залишати свій пост.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що екс-форвард "Шахтаря" назвав "своєрідними" людські якості Луческу.